ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

15.10.21

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου η Ελληνικός Χρυσός ανακοίνωσε σήμερα Στρατηγικό Οδικό Χάρτη προς την έναρξη της λειτουργίας του έργου των Σκουριών. Ακολουθεί Δελτίο Τύπου σε ελληνικά και αγγλικά. 

During a press conference, Hellas Gold announced today its Strategic Roadmap towards start of operations at Skouries. The following is a press release in Greek and English.

13.08.21

Η Ελληνικός Χρυσός συνεχίζει απρόσκοπτα την ουσιαστική υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής, ανταποκρινόμενη με συνέπεια στις προτεραιότητες και ανάγκες του Δήμου Αριστοτέλη και των κατοίκων του, στο πλαίσιο της υπεύθυνης μεταλλευτικής δραστηριότητας που ασκεί.

15.07.21

Η Ελληνικός Χρυσός ολοκλήρωσε πρόσφατα το έργο απομάκρυνσης, καθαρισμού και αποκατάστασης του παλαιού χώρου απόθεσης αρσενοπυριτών στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, με στόχο την πλήρη επανένταξη της περιοχής στο φυσικό περιβάλλον.

09.07.21

Η Ελληνικός Χρυσός συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά τη συνεργασία της με την Νέα Αερολέσχη Θεσσαλονίκης, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών για την εκτέλεση του Προγράμματος Πυροπροστασίας & Επιτήρησης των Δασών κατά τη θερινή περίοδο.

29.04.21

Η Ελληνικός Χρυσός ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενέκρινε την τροποποίηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τα Μεταλλεία Κασσάνδρας, ανοίγοντας τον δρόμο για την εφαρμογή της προηγμένης και διεθνώς κορυφαίας μεθόδου της ξηρής απόθεσης για την ασφαλή εναπόθεση των μεταλλευτικών καταλοίπων στις Σκουριές Χαλκιδικής.

29.03.21

Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη απεργιακές κινητοποιήσεις...

18.03.21

Η Ελληνικός Χρυσός ανακοινώνει την κύρωση από την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων της νέας Επενδυτικής Συμφωνίας με την Ελληνική Κυβέρνηση, σε συνέχεια της υπογραφής της στις 5 Φεβρουαρίου 2021.

11.03.21

Τοποθέτηση κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη της 10ης Μαρτίου 2021 έκανε ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Δημήτρης Δημητριάδης, επισημαίνοντας τη δέσμευση της εταιρείας στην μακροπρόθεσμη ευημερία της τοπικής κοινωνίας και τα οφέλη της νέας επενδυτικής συμφωνίας.

15.02.21

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eldorado Gold μιλάει για την σημασία της νέας επενδυτικής συμφωνίας με την Ελληνική Κυβέρνηση.

05.02.21

Ανοίγει ο δρόμος για την επανεκκίνηση μιας από τις μεγαλύτερες άμεσες ξένες επενδύσεις στη χώρα ύψους $1,9 δισ. και τη δημιουργία 3.000 θέσεων εργασίας στην ΒΑ Χαλκιδική.

Σελίδα 4 από 20

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc