ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Beach Party υποδοχής φοιτητών Θερινής Απασχόλησης

Η Ελληνικός Χρυσός διοργανώνει ένα Party υποδοχής των 332 φοιτητών που απασχολούνται στις εγκαταστάσεις της κατά τους θερινούς μήνες της φετινής χρονιάς. Την Πέμπτη 07/08 γιορτάζουμε όλοι μαζί, σε ένα cocktail party, στο Beach Bar Paraty στο Στρατώνι την σύντομη συνεργασία μας με όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους.

Το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης φοιτητών από το Δήμο Αριστοτέλη υλοποιείται και φέτος, με αυξημένο αριθμό συμμετεχόντων σε σχέση με πέρυσι.  Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ελληνικός Χρυσός, συνεχίζουμε μια παράδοση ετών, δημιουργούμε σχέση εμπιστοσύνης με τους φοιτητές και τους τελειόφοιτους της περιοχής, προσφέρουμε ουσιαστικό επαγγελματικό προσανατολισμό και στηρίζουμε σταθερά την τοπική κοινωνία.

Η θερινή περίοδος του 2014 ξεκίνησε δυναμικά με την υποδοχή 140 σπουδαστών διαφόρων ειδικοτήτων ΑΕΙ και ΤΕΙ, που απασχολήθηκαν για έναν μήνα είτε στα εργοτάξια των Σκουριών, της Ολυμπιάδας, του Μαντέμ Λάκκου και του Στρατωνίου είτε στα κοινοτικά καταστήματα των Μαντεμοχωρίων εξυπηρετώντας ανάγκες του Δήμου. Περιηγήθηκαν σε όλα τα έργα μας και έζησαν την πραγματικότητα των Μεταλλείων Κασσάνδρας μαζί μας.

Η δεύτερη περίοδος θερινής απασχόλησης ξεκινά την Παρασκευή,  08/08 με την έλευση 115 νέων σπουδαστών που θα απασχοληθούν στα έργα μας και στον Δήμο για τον επόμενο μήνα.

Ανεξαρτήτου ειδικότητας, οι σπουδαστές με καταγωγή από το Δήμο Αριστοτέλη έχουν την ευκαιρία εξοικείωσης με ένα υψηλών απαιτήσεων, ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον, για έναν μήνα. Φοιτητές μηχανολογίας, δασολογίας, νομικής, οικονομικών, πληροφορικής, νοσηλευτικής, φιλολογίας, παιδαγωγικού, διοίκησης επιχειρήσεων, μαθηματικών, φυσικής, λογιστικής, δημοσιογραφίας, θεολογίας, αρχαιολογίας κ.α.  απασχολούνται στα Μεταλλεία Κασσάνδρας και έχουν την ευκαιρία να δουν εκ των έσω ένα από τα πιο σημαντικά επιστημονικά «projects» στην Ευρώπη.

Κατά τους ίδιους μήνες πραγματοποιείται και η Πρακτική Άσκηση 77 φοιτητών ΑΕΙ και ΤΕΙ, με ειδικότητες σχετικές με τη μεταλλευτική δραστηριότητα, όπως μεταλλειολόγων (58), μηχανικών ορυκτών πόρων (10) και γεωλόγων (9) από όλη την Ελλάδα.

Η σχέση που χτίσαμε με τους αυριανούς επιστήμονες επαγγελματίες της περιοχής μας θα επισφραγιστεί με ένα καλοκαιρινό Beach Party, το βράδυ της Πέμπτης, στην παραλία του Στρατωνίου, για όλους τους σπουδαστές που εργάστηκαν και θα εργαστούν κοντά μας (είτε στο πλαίσιο Θερινής Απασχόλησης είτε στο πλαίσιο Πρακτικής Άσκησης) αλλά και για όλους εμάς που είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε αυτούς τους νέους ανθρώπους στα γραφεία μας, στα εργοτάξια μας, στα υπόγεια και επιφανειακά έργα μας.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc