ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ημερήσιες επισκέψεις φοιτητών από όλη την επικράτεια στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός

Η Ελληνικός Χρυσός υποδέχεται και καλωσορίζει τη νέα γενιά επιστημόνων της χώρας στις εγκαταστάσεις της.

Η σταθερή για εμάς αξία των ανοιχτών θυρών έδωσε την ευκαιρία σε φοιτητές διαφόρων ειδικοτήτων που σχετίζονται με τη μεταλλευτική δραστηριότητα, να δουν το έργο μας και να συνομιλήσουν με το επιστημονικό προσωπικό μας εφ’ όλης της ύλης.  

Την αρχή, για εφέτος έκαναν 40 Μηχανικοί Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι. Κοζάνης, 70 Μηχανικοί Ορυκτών Πόρων Του Πολυτεχνείου Κρήτης και 70 Γεωλόγοι του Πανεπιστημίου Πατρών, προσθέτοντας στην τελευταία εβδομάδα του Μαΐου ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη χαρά σε όλους μας.

Οι νέοι αυτοί άνθρωποι θέλησαν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για τα μεταλλευτικά έργα, ζήτησαν τεχνικές λεπτομέρειες και στοιχεία και αισθάνθηκαν δικαίωση για την επιστημονική επιλογή τους και αισιοδοξία για τις επαγγελματικές προοπτικές.

Oι ημερήσιες επισκέψεις φοιτητών σε επιχειρήσεις είναι υποχρεωτικές για να κατακτηθεί η απαραίτητη γνώση. Είναι υποχρεωτικές για να κατανοήσουν τις βασικές λειτουργίες όλων των σταδίων της παραγωγικής διαδικασίας. Να δουν από κοντά το πεδίο εφαρμογής όλων όσων έχουν διδαχτεί.

Είναι χρέος και δέσμευση για εμάς να διατηρήσουμε ανοιχτές πόρτες για κάθε τους επίσκεψη και ανοιχτό νου για τις ιδέες και τις σκέψεις τους. Άλλωστε, το μέλλον της μεταλλευτικής είναι το δικό τους μέλλον.

Τους ευχαριστούμε θερμά και συνεχίζουμε.

30.06.2014 Επίσκεψη φοιτητών τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης

27.05.2014 Επίσκεψη φοιτητών τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Πληροφορίες

Δέχομαι