ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Οι αγώνες μας δικαιώθηκαν. Χτίζουμε το μέλλον που μας αξίζει!»

Οι κάτοικοι Στρατονίκης Σταγείρων και Βαρβάρας, μιλούν για τη σχέση τους με τα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

Τα Μεταλλεία Κασσάνδρας, που είναι συνδεδεμένα με την ιστορία τους, το παρελθόν τους, το παρόν αλλά και το μέλλον τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, κάτοικοι από την καρδιά των Μαδεμοχωρίων: τη Στρατονίκη, τα Στάγειρα και τη Βαρβάρα, που βρέθηκαν την 1η Απριλίου 2014, στα έργα της Ελληνικός Χρυσός.

Παλιοί μεταλλωρύχοι που πέρασαν τη ζωή τους στα μεταλλεία, νέοι άνθρωποι που επένδυσαν στον τόπο και την ανάπτυξη του και διεκδικούν το μέλλον που τους αξίζει μας επισκέφτηκαν, ενημερώθηκαν για τον σχεδιασμό μας, και μας εξήγησαν γιατί πιστεύουν ότι οι αγώνες του δικαιώθηκαν.

Σειρά έχουν όλα τα υπόλοιπα χωριά της ευρύτερης περιοχής, που απέδειξαν ότι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν επί της ουσίας και να δουν ποιοι είμαστε και τι κάνουμε.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους φίλους και τους συγχωριανούς μας που μας δείχνουν με τη στάση τους ότι θέλουν να δουν και να μάθουν για τα έργα, το σχεδιασμό και την προοπτική που προκύπτει στην περιοχή, από τη δραστηριότητα της Ελληνικός Χρυσός.

Γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε θερμά.

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc