ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βήμα διαλόγου προς τους κοινωνικούς εταίρους της Ελληνικός Χρυσός

 

Με γνώμονα τις αρχές της υπεύθυνης μεταλλευτικής δραστηριότητας, έχουμε ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας το τρίπτυχο: διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των ανθρώπων μας, προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με όλους τους κοινωνικούς μας εταίρους.

Αναγνωρίζοντας πως η δραστηριότητά μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τοπική κοινωνία που μας φιλοξενεί, επιδιώκουμε διαχρονικά την άριστη συνεργασία με τους τοπικούς μας κοινωνικούς εταίρους, μέσω της οικοδόμησης ενός ειλικρινούς και ανοιχτού διαλόγου, με στόχο να αναγνωρίζονται τα ζητήματα που ενδέχεται να απασχολούν την τοπική κοινωνία και να δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την επίλυσή τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, προχωρήσαμε στη δημιουργία Μηχανισμού Υποβολής Αναφοράς (Grievance Mechanism), μέσω του οποίου, μεμονωμένοι πολίτες, αρχές, σύλλογοι και φορείς, μπορούν να υποβάλλουν τα ζητήματα που τους απασχολούν σε θέματα σχετικά με τη δραστηριότητά μας , τα οποία δεσμευόμαστε πως θα τα εξετάζουμε με ακεραιότητα, προσήλωση, εμπιστευτικότητα και αίσθημα ειλικρίνειας.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να υποβάλει απευθείας την Αναφορά του προς την Ελληνικός Χρυσός με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
Τηλεφωνικά στο 23760 25087
∆ιαδικτυακά υποβάλοντας τη σχετική φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Ελληνικός Χρυσός www.hellas-gold.com/grievance
• Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση gr-grievances@eldoradogold.com
Ταχυδρομικά: Ελληνικός Χρυσός, υπόψη τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, 63082 Στρατώνι Χαλκιδικής
• Μέσω των ειδικών κυτίων που βρίσκονται διαθέσιμα στις κεντρικές πύλες / εισόδους των μεταλλευτικών εγκαταστάσεων Στρατωνίου - Ολυμπιάδας – Σκουριών και Μαντέμ Λάκκου.
• Μέσω φαξ στο 23760 21081

community office 2

Παράλληλα, έναν ακόμη δίαυλο ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους κοινωνικούς μας εταίρους αποτελεί το Κέντρο Πληροφοριών της Ελληνικός Χρυσός, που λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10πμ. έως τις 2μμ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Νεοχωρίου.

Εκεί, εκπρόσωποι της εταιρείας μας βρίσκονται στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων για κάθε απορία ή διευκρίνιση γύρω από τη δραστηριότητά μας.

 

 

 

 

 

 

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc