ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Before it's yours, we mine it

 Η νέα έκδοση του Ευρωπαϊκού συνδέσμου μεταλλευτικών βιομηχανιών Euromines

Σχεδόν καθετί που καταναλώνει η κοινωνία τελικά προέρχεται από ένα μεταλλείο κάπου στη γη. Χωρίς αυτές τις πρώτες ύλες, ο σύγχρονος κόσμος όπως τον γνωρίζουμε δεν θα υπήρχε, καθώς τα ορυκτά αποτελούν την υλική βάση για πολλούς άλλους επιχειρηματικούς και βιομηχανικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των βασικών κλάδων υγείας, ενέργειας, μεταφορών, τηλεπικοινωνιών και του τομέα υψηλής τεχνολογίας.

Στο βιβλίο, του ευρωπαϊκού συνδέσμου Euromines “ Before it's yours, we mine it”, οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις του μεταλλευτικού κλάδου, καθώς και τον κρίσιμο ρόλο των ορυκτών πρώτων υλών, όπως ο χαλκός, ο χρυσός, ο άργυρος, ο μόλυβδος και ο ψευδάργυρος, στην καθημερινότητά μας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.euromines.org/publications και ενημερωθείτε για όλες τις δημοσιεύσεις του ευρωπαϊκού μεταλλευτικού συνδέσμου Euromines, την δραστηριότητα των εταιρειών μελών του, τις σύγχρονες πρακτικές της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην Ευρώπη, τις νέες τεχνολογίες και όλες τις παράλληλες δράσεις και ενέργειές του.

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc