ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

CRI Silver award στην Ελληνικός Χρυσός για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιδόσεις της το 2015

Είμαστε περήφανοι σήμερα γιατί υλοποιούμε το όραμα πολλών Ελλήνων μηχανικών, να καταστήσουμε την Ελλάδα και την Χαλκιδική ξανά, παραγωγό χαλκού και χρυσού όπως ήταν από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Για αυτό το όραμα ζούμε και το βλέπουμε επιτέλους να γίνεται πραγματικότητα

Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος 

Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικός Χρυσός

Για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιδόσεις της το 2015, διακρίθηκε από το Ινστιτούτου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Ελληνικός Χρυσός, που παρέλαβε διά του Διευθύνοντος Συμβούλου της κ. Μιχάλη Θεοδωρακόπουλου, σε μια λαμπρή τελετή  στο Μουσείο Γουλανδρή, το «Silver award».

«Αισθανόμαστε περήφανοι που μόλις τη δεύτερη χρονιά συμμετοχής μας στη διοργάνωση του CRIπαραλαμβάνουμε το αργυρό βραβείο. Περάσαμε μια μεγάλη δοκιμασία τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια. Έπρεπε να αποδείξουμε πράγματα σε όλους και κυρίως στους εαυτούς μας. Είμαστε περήφανοι σήμερα γιατί υλοποιούμε το όραμα πολλών Ελλήνων μηχανικών, να καταστήσουμε την Ελλάδα και την Χαλκιδική ξανά, παραγωγό χαλκού και χρυσού όπως ήταν από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Για αυτό το όραμα ζούμε και το βλέπουμε επιτέλους να γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε σχετικά ο Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Μ. Θεοδωρακόπουλος.

Το Ινστιτούτο CR αξιολογεί οργανισμούς και εταιρείες με εξαιρετικά αυστηρά κριτήρια που προέρχονται από τον Βρετανικό Οργανισμό BITC, και επιβραβεύει τις καλές πρακτικές για το περιβάλλον, την κοινωνία και τους ανθρώπους. Το Silver award για την Ελληνικός Χρυσός αποτελεί το επισφράγισμα της διαρκούς προσπάθειας να στηρίζει την ελληνική κοινωνία.

image005

Μια πολυετής προσπάθεια που πιστοποιείται μέσα από μια σειρά διακρίσεων για την ασφαλέστερη λειτουργία των έργων, σε σχέση με τους ανθρώπους, τον τόπο και το περιβάλλον: Πιστοποιητικό για το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία. OHSAS 1 8001:2007, πρωτιά στον Τομέα Υγείας και Ασφάλειας και χρυσό για την διαχείριση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης, διάκριση για την πολιτική της στον τομέα ανθρώπινου δυναμικού και βραβείο από τον ΣΒΒΕ για την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα, στο πλαίσιο του θεσμού Ελληνική Αξία.

 image004

Δείτε εδώ το βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση σε σχέση με την φιλοσοφία της Ελληνικός Χρυσός όσον αφορά την κοινωνική συνεισφορά: 

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc