ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικός Χρυσός

Ανακοίνωση

«Ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ως μηχανικός που πέρασα μια ζωή στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, ως μεταλλωρύχος, ως κάτοικος της περιοχής στην οποία μεγάλωσα την οικογένειά μου, αλλά πρωτίστως ως συνάδελφος και φίλος, θέλω να αποσαφηνίσω κατηγορηματικά ότι δεν αναγνωρίζω σε κανέναν περισσότερο από μένα την ευαισθησία της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Επ’ αυτού θέλω να προσθέσω με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι όλοι εμείς που ηγούμαστε με τιμή την προσπάθεια της επένδυσης, θα επιμείνουμε υπερασπιζόμενοι το έργο μας, τα δικαιώματα των εργαζομένων και την επένδυσή μας.

Δηλώνω με αποφασιστικότητα ότι θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο την επένδυση όλων μας. Σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε ήδη λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

Είμαι αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στις θέσεις μας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Μέχρι τότε καλούμαστε όλοι μαζί με απόλυτη ενότητα, να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να διασφαλίσουμε την νομιμότητα, για να προστατεύσουμε όλα αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια».

Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος

Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc