ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μήνυμα Μιχάλη Θεοδωρακόπουλου για την διαδήλωση της 16ης Απριλίου 2015 στην Αθήνα

Η παρέμβαση των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής μας χαλυβδώνει, ώστε να εντείνουμε τις ενέργειες μας για τη διαφύλαξη της επένδυσης

Ως εταιρεία η «Ελληνικός Χρυσός» οφείλουμε να καταθέσουμε δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής για τη θερμή, διαρκή και αδιάκοπη στήριξη της στο επενδυτικό σχέδιο που επικαιροποιεί και αναβαθμίζει τις τεράστιες δυνατότητες αξιοποίησης του μεταλλευτικού πεδίου της ΒΑ Χαλκιδικής.

Επιπλέον, δίνουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας για την άψογη διοργάνωση του ασύγκριτου συλλαλητηρίου που έκαναν στην Αθήνα σε απόλυτα ήπιους και ειρηνικούς τόνους.

Είναι πασιφανές πλέον ακόμη και στους πιο δύσπιστους ότι η κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής γνωρίζει με σαφή τρόπο  ότι η υλοποίηση της επένδυσης στην Χαλκιδική, πέραν της τοπικής ωφέλειας προς την τοπική απασχόληση και οικονομία, είναι απόλυτα συνδεδεμένη και με τον δεύτερο εν δυνάμει αναπτυξιακό πόλο της Ελλάδας που είναι η μεταλλευτική δραστηριότητα.

Δε χωράει αμφιβολία πως η νέα παρέμβαση των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής μας χαλυβδώνει, ώστε να εντείνουμε τις ενέργειες μας προς πάσα κατεύθυνση με σκοπό τη διαφύλαξη και την ανάπτυξη της επένδυσης μας.  

Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος

Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc