ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παραπολιτικά, Βήμα fm και Ράδιο Θεσσαλονίκη για τις εξελίξεις με την Ελληνικός Χρυσός

Πιστεύουμε στον γόνιμο διάλογο και στις θετικές εξελίξεις γιατί πιστεύουμε σε αυτό το έργο

Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικός Χρυσός, Βήμα fm 03/02/2015

Τι σημαίνουν οι τελευταίες εξελίξεις για την εξέλιξη της επένδυσης της Ελληνικός Χρυσός στην Χαλκιδική; Είναι ανοιχτό το σενάριο για επανεξέταση της επένδυσης; Έγινε διάλογος με την Κυβέρνηση; Που βασίζεται η διοίκηση και που οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός; Σε αυτά τα ερωτήματα που κυριαρχούν στην επικαιρότητα μετά τις ανακλήσεις της 25ης και 27ης Φεβρουαρίου 2015, απαντά αναλυτικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, σε συνεντεύξεις του στα Ραδιόφωνα Παραπολιτικά fm, Ράδιο Θεσσαλονίκη και Βήμα fm.

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρακόπουλος αναφέρεται στον σχεδιασμό των έργων, στην νομιμότητα και τις αποφάσεις του ΣτΕ που την επισφραγίζουν, αλλά και στην σχέση με το ελληνικό δημόσιο: «Είμαστε αντισυμβαλλόμενοι και όχι αντίδικοι με το ελληνικό δημόσιο. Το συμβόλαιό μας με αυτό το τηρούμε κατά γράμμα».

Συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Παραπολιτικά fm»

Σε συνέντευξή του στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος τοποθετείται σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και απαντά ανοιχτά για την σημασία τους. Παράλληλα αναφέρεται στο έργο, στον σχεδιασμό, στην νομιμότητα, και στο περιβάλλον:

Εκπομπή στο Ράδιο Θεσσαλονίκη για τα Μεταλλεία Κασσάνδρας

Σε μια εκπομπή αφιερωμένη στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Ελληνικός Χρυσός και τα Μεταλλεία Κασσάνδρας, μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός. Ο κ. Θεοδωρακόπουλος απαντά στον Στέφανο Διαμαντόπουλο και στον Χρήστο Νικολαΐδη για την σημασία αυτών των εξελίξεων, αλλά και για τις λεπτομέρειες όσον αφορά τα έργα, την νομιμότητα, την διαφάνεια, και τις κοινωνικές παραμέτρους στην ΒΑ Χαλκιδική:

Οι εξελίξεις στο «Βήμα fm»

Τις πολιτικές εξελίξεις και το σημείο επαφής της Ελληνικός Χρυσός με το ελληνικό δημόσιο και την Ελληνική Κυβέρνηση ανέλυσε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρακόπουλος σε ραδιοφωνική εκπομπή στο «Βήμα fm»:

Δείτε περισσότερες συνεντεύξεις εδώ

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc