ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι απαντά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, στο BEE Channel

Η αλήθεια θα φανεί γιατί εμείς μιλάμε με έργα

Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικός Χρυσός - BEE Channel 20/02/15

Κινδυνεύει η επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στην Χαλκιδική; Εξαρτάται το μέλλον και η προοπτική των έργων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας από τις τρέχουσες εξελίξεις; Την απάντηση έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Προσεγγίσεις» στο BEE Channel.

Ο Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος τοποθετείται για τις πολιτικές εξελίξεις και την σημασία τους για την επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στην Χαλκιδική, μιλά ανοιχτά για το μέλλον των Μεταλλείων Κασσάνδρας, για τις επόμενες ενέργειες  και την σημασία των δυο πρόσφατων αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας. 

Παράλληλα ο Διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός αναφέρεται σε όλα τα θέματα που αφορούν στο επενδυτικό σχέδιο, στην πρόοδο των έργων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας και τις θέσεις εργασίας. Ενώ τεκμηριώνει με στοιχεία και αριθμούς την ωφέλεια στην εθνική και τοπική οικονομία και στο φυσικό περιβάλλον, τονίζοντας ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που παράγουν πλούτο και έσοδα στα κρατικά ταμεία.

Όσον αφορά το μέλλον και την επιβεβαίωση της αλήθειας, η απάντηση έρχεται στο τέλος της εκπομπής από τον κ. Θεοδωρακόπουλο: «Η αλήθεια θα φανεί γιατί εμείς μιλάμε με έργα». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή με καλεσμένο τον Διευθ. Σύμβουλο της Ελληνικός Χρυσός, Μιχάλη Θεοδωρακόπουλο στο BEE Channel 

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc