ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Children categories

Μ.Μ.Ε.

Όλες οι επιστολές της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

View items...

Φορείς

Όλες οι επιστολές της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. προς Φορείς

View items...

Η Ελληνικός Χρυσός ενημερώνει ότι στις 07.50 της 14ης Μαρτίου 2023, κατά τη μεταφορά φορτίου συμπυκνώματος χρυσοφόρου πυρίτη από εργολάβο της εταιρείας με αφετηρία το μεταλλείο της Ολυμπιάδας και τελικό προορισμό τις λιμενικές εγκαταστάσεις του Στρατωνίου, και συγκεκριμένα στο 3ο χλμ. επαρχιακής οδού Στρατωνίου-Ολυμπιάδας που απέχει περί τα 5,5 χλμ. από τον οικισμό Στρατωνίου, σημειώθηκε διαφυγή μικρής ποσότητας υλικού στο οδόστρωμα λόγω αστοχίας στη θύρα φόρτωσης του οχήματος.

10.06.22 Φορείς

Με έκπληξη διαπιστώνουμε για ακόμη μία φορά ότι η Διοίκηση του Δήμου με δηλώσεις της επιλέγει να ασκεί κριτική στην επιχειρησιακή λειτουργία της εταιρείας μας, με τρόπο που δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις για την επιχειρησιακή μας πρακτική και δεοντολογία.

02.09.21 Φορείς

Η Ελληνικός Χρυσός ανακοινώνει ότι χθες εκδικάστηκε στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης η έφεση δύο στελεχών της εταιρείας σχετικά με υπόθεση τήρησης των Προτύπων Ποιότητας Περιβάλλοντος στο σημείο διάθεσης των νερών μεταλλείου, στους οποίους είχαν επιβληθεί οι ελάχιστες προβλεπόμενες ποινές από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκιδικής τον Οκτώβριο 2020.

Σελίδα 1 από 3

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc