BLOG

Ελληνικός Χρυσός: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την εκπαίδευση μαθητών του Δήμου Αριστοτέλη στην οδική ασφάλεια

04.06.24

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ZIP

Μετά την εκπαίδευση στην ασφαλή χρήση του ποδηλάτου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 2ου Ποδηλατικού Γύρου Αριστοτέλη τον περασμένο Σεπτέμβριο, η εταιρεία μας στήριξε αυτή τη φορά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της «Safe on Road», που υλοποιήθηκε για τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Αριστοτέλη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κλειστού γηπέδου Αρναίας.

Περισσότεροι από 140 μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης, είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν μέσα από θεωρητική αλλά και πρακτική άσκηση σε διαμορφωμένη πίστα με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τις βασικές αρχές και κανόνες που είναι απαραίτητοι για την ασφαλή κίνηση του ανθρώπου στους δρόμους, ως πεζός, ποδηλάτης ή οδηγός.

Ο βιωματικός τρόπος προσέγγισης της γνώσης, καθώς και η εμπειρία οδήγησης που ακολούθησε υπό την καθοδήγηση ειδικών εκπαιδευτών, ενθουσίασε τα παιδιά και τα παρακίνησε να συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Στην Ελληνικός Χρυσός, έχουμε ως βασική προτεραιότητα την Υγεία και Ασφάλεια τόσο των ανθρώπων μας όσο και των κατοίκων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη όπου δραστηριοποιούμαστε, γι’αυτό και στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Yπευθυνότητας υποστηρίζουμε σταθερά την καλλιέργεια της σωστής κουλτούρας οδηγικής συμπεριφοράς από τα παιδικά χρόνια.

Η εκπαιδευτική δράση υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του φορέα Safe On Road και του Συλλόγου Επαγγελματιών Αρναίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αριστοτέλη.

BLOG

Δείτε ό,τι νεότερο συμβαίνει στην Ελληνικός Χρυσός