Όραμα & Αξίες


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Δημιουργούμε ευημερία με οδηγό τις αξίες μας

Όλοι εμείς, στην Ελληνικός Χρυσός, βρίσκουμε κοινό τόπο στο όραμά μας να οικοδομήσουμε μια ασφαλή, βιώσιμη και υψηλής ποιότητας επιχείρηση στον τομέα της εξόρυξης χρυσού, δημιουργώντας αξία σήμερα και για τις μελλοντικές γενιές. Αυτό το όραμα μάς ωθεί να βρίσκουμε αδιάκοπα έναν καλύτερο τρόπο να κάνουμε τα πράγματα, να είμαστε θαρραλέοι και καινοτόμοι και να συνεχίζουμε να ανοίγουμε νέους δρόμους σε όλα όσα κάνουμε.

Να διαμορφώσουμε το μέλλον των Μεταλλείων Κασσάνδρας

Συνεχίζουμε να υλοποιούμε ένα μεταλλευτικό κέντρο παγκόσμιας κλάσης στα Μεταλλεία Κασσάνδρας. Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως θεματοφύλακες του μέλλοντος των μεταλλείων, ενεργώντας πάντα με τον μέγιστο σεβασμό προς τους ανθρώπους μας, τις τοπικές κοινωνίες και το φυσικό μας περιβάλλον.

Ακεραιότητα,
σθένος, συνεργασία, ευελιξία, θέληση

Οι αξίες μας είναι θεμελιώδεις για τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε. Γίνονται αισθητές - άμεσα και έμμεσα - στον οργανισμό μας, γιατί πυροδοτούν την κουλτούρα μας και στηρίζουν το όραμά μας για τη δημιουργία μιας ασφαλούς, βιώσιμης και υψηλής ποιότητας μεταλλευτικής επιχείρησης, δημιουργώντας αξία σήμερα και για τις επόμενες γενιές.

Υποστηρίζουμε την πρόοδο. Προάγουμε την ευημερία.

Εξορύσσουμε τα απαραίτητα μέταλλα που είναι θεμελιώδη για την ανθρώπινη πρόοδο. Αυτό το κάνουμε ενωμένοι με τους ανθρώπους μας, τις τοπικές κοινωνίες, στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, και τους συνεργάτες μας. Διαμοιράζουμε την ευημερία που δημιουργεί η μεταλλευτική δραστηριότητα, υποστηρίζοντας την πρόοδο και ενισχύοντας την ανάπτυξη όλων των κοινωνικών μας εταίρων. Ενωμένοι ευημερούμε.

Εξέλιξη. Μαζί. Αξία.

Εργαζόμαστε ενωμένοι ως μία ομάδα και σε συνεργασία με τους κοινωνικούς μας εταίρους προχωράμε πάντα μπροστά, ανοίγοντας νέους δρόμους. Eργαζόμαστε με παραγωγικό, υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο προκειμένου να αξιοποιούμε στο μέγιστο τις δυνατότητές μας και να παρέχουμε υψηλές αποδόσεις και αξία στους εταίρους μας μέσα από το έργο που επιτελούμε.