Η Eldorado Gold


ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ELDORADO GOLD

Δραστηριότητα σε Ελλάδα, Καναδά και Τουρκία

Η Eldorado Gold είναι μία μεταλλευτική εταιρεία χρυσού και βασικών μετάλλων με δραστηριότητες εξόρυξης, ανάπτυξης και εξερεύνησης στην Τουρκία, τον Καναδά και την Ελλάδα. Με μια πλούσια ιστορία που εκτείνεται σε πάνω από 30 χρόνια, η εταιρεία διαπρέπει σε όλες τις φάσεις της μεταλλευτικής δραστηριότητας, που περιλαμβάνουν την εξερεύνηση, την ανάπτυξη, την παραγωγή, καθώς και τις προσπάθειες αποκατάστασης και ανάπλασης.

 

Η Eldorado Gold με μια ματιά*

έτος ίδρυσης 1992

έτος ίδρυσης
χώρες λειτουργίας 3

χώρες λειτουργίας
λειτουργικά μεταλλεία 4

λειτουργικά μεταλλεία
εργαζόμενοι και εργολάβοι ~4700

εργαζόμενοι και εργολάβοι
δολάρια σε μετρητά, ταμειακά ισοδύναμα και προθεσμιακές καταθέσεις ~315 εκατ.

δολάρια σε μετρητά, ταμειακά ισοδύναμα και προθεσμιακές καταθέσεις
 ουγγιές χρυσού ετήσια παραγωγή ~454 χιλ.

ουγγιές χρυσού ετήσια παραγωγή

* έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022


Ανοίγοντας νέους δρόμους στη μεταλλευτική βιομηχανία

Πρωταρχικός στόχος της Eldorado Gold είναι να δημιουργεί μια ασφαλή, βιώσιμη και υψηλής ποιότητας δραστηριότητα στον μεταλλευτικό κλάδο, εστιάζοντας στη δημιουργία αξίας όχι μόνο για τις νέες αλλά και για τις μελλοντικές γενιές. Με ένα εξειδικευμένο και αφοσιωμένο εργατικό δυναμικό που αποτελείται από περίπου 4.700 υπαλλήλους και εργολάβους στις εταιρείες της Eldorado ανά τον κόσμο, δεσμεύεται για συνεχή ανάπτυξη, καινοτομία και υπεύθυνη λειτουργία. Τηρώντας αυστηρά περιβαλλοντικά και κοινωνικά πρότυπα, επιδιώκει να έχει θετικό αντίκτυπο και να δημιουργεί μακροπρόθεσμες σχέσεις και συνεργασίες με τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται.

Με έδρα τον Καναδά, η Eldorado Gold διατηρεί ισχυρή παρουσία στην αγορά με μετοχές που διαπραγματεύονται στα χρηματιστήρια του Τορόντο (TSX: ELD) και της Νέας Υόρκης (NYSE: EGO). Με ισχυρό χαρτοφυλάκιο και σταθερή δέσμευση στην αριστεία, η Eldorado Gold έχει θέσει τα θεμέλια για να προσφέρει βιώσιμη αξία και να συμβάλλει στην ευημερία του σήμερα και του αύριο.

Μάθετε για την Eldorado Gold WEBPAGE