Ανθρώπινο Δυναμικό


ΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Η αριστεία συναντά την καινοτομία

Στη σελίδα του Ανθρώπινου Δυναμικού, αναδεικνύουμε τον πυρήνα της Ελληνικός Χρυσός - τους ανθρώπους μας. Εδώ ανακαλύπτεις τον τρόπο που επενδύουμε στην ευημερία, την εξέλιξη και τη συνεργασία, δημιουργώντας ένα δυναμικό και εμπνευσμένο περιβάλλον εργασίας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

7 Λόγοι για να εργαστείς μαζί μας

Αν σκέφτεσαι να ενταχθείς στην ομάδα μας, εδώ θα βρεις 7 λόγους για τους οποίους είμαστε περήφανοι για την εργασιακή κουλτούρα μας. Από την προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια έως την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η Ελληνικός Χρυσός προσφέρει ένα φιλόξενο και συμπεριληπτικό περιβάλλον, πρόσφορο για επαγγελματική εξέλιξη. Οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί μας έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραστηριότητα και τα επιτεύγματα μας. Αν ό,τι είναι σημαντικό για εμάς είναι και για εσένα, δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου.

Μάθε γιατί να επιλέξεις την Ελληνικός Χρυσός

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ανακάλυψε ευκαιρίες εργασίας

Σε προσκαλούμε να εξερευνήσεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να στείλεις το βιογραφικό σου. Αν δε βρίσκεις τώρα κάποια θέση στο αντικείμενό σου, μπορείς να επιστρέψεις αργότερα. Τα έργα μας είναι μεγάλα, έχουν διάρκεια στο χρόνο και εξελίσσονται διαρκώς, οπότε και οι θέσεις μας ανανεώνονται συχνά. Το βιογραφικό σου είναι ασφαλές μαζί μας.

Μάθε για τις Θέσεις Εργασίας

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ/ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

Ενθαρρύνουμε κουλτούρα σεβασμού

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας να παρέχουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον με μηδενική ανοχή στις διακρίσεις, τη βία ή την παρενόχληση, η Ελληνικός Χρυσός έχει δημιουργήσει σύστημα αναφοράς εργαζομένων/εργολάβων. Ενθαρρύνουμε την υποβολή αναφοράς τέτοιων περιστατικών μέσω εσωτερικών μηχανισμών και διερευνούμε τις καταγγελίες με εμπιστευτικό και αμερόληπτο τρόπο. Εδώ μπορείτε να υποβάλετε αναφορά.  

Εδώ θα βρεις τη Φόρμα Υποβολής Αναφοράς