ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

Ο σχεδιασμός του μεταλλείου της Ολυμπιάδας
Προετοιμάζουμε την εξόρυξη χρυσού

Το μεταλλείο της Ολυμπιάδας παρέμεινε ανενεργό για 17 χρόνια. Σήμερα, προχωρά ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξή του, ούτως ώστε  να ξεκινήσει η  εξόρυξη χρυσού εντός του 2017.

Η παραγωγή μεταλλεύματος, και η δοκιμαστική λειτουργία του εργοστασίου εμπλουτισμού της Ολυμπιάδας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η εμπορική παραγωγή αναμένεται στο τέλος του 2017.

Ο σχεδιασμός μας, προβλέπει αποκλειστικά υπόγεια ανάπτυξη και  εκμετάλλευση του μεταλλείου, με την μέθοδο της λιθογόμωσης. Συνολικά πρόκειται να κατασκευαστούν επιπλέον 10 χλμ. νέων στοών. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεταλλείο Ολυμπιάδας: Αναβάθμιση με στόχο την σωστή επαναλειτουργία του, για την αξιοποίηση του κοιτάσματος της ΟλυμπιάδαςΜεταλλείο Ολυμπιάδας: Υπόγεια ανάπτυξη και αναβάθμιση με στόχο την σωστή επαναλειτουργία του για την αξιοποίηση του κοιτάσματος της ΟλυμπιάδαςΜεταλλείο Ολυμπιάδας: Εργασίες σε πλήρη εξέλιξη για την προετοιμασία της επαναλειτουργία τουΜεταλλείο Ολυμπιάδας, μέσα στο μέτωποΜεταλλείο Ολυμπιάδας: Υπόγεια ανάπτυξη στη σύγχρονη μεταλλευτικήΜεταλλείο Ολυμπιάδας: Διάτρηση μετώπου με σύγχρονα μέσαΜεταλλείο Ολυμπιάδας: Διάτρηση μετώπου με εκσυγχρονισμό και τεχνογνωσία04_metalleio-olympiadas-2017.jpg01_metalleio-olympiadas-2017.jpg03_metalleio-olympiadas-2017.jpg02_metalleio-olympiadas-2017.jpg

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε ειδήσεις και το περιοδικό μας «Μεταλλευτικά Νέα»!

facebook  facebook  facebook  facebook  facebook 

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Πληροφορίες

Δέχομαι