ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ

Ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής, επενδύουμε διαχρονικά στην ουσιαστική συνεργασία με τους γείτονές μας χτίζοντας σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης. Μέσα από ένα γόνιμο διάλογο αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας και είμαστε έμπρακτα δίπλα τους υποστηρίζοντας την ανάπτυξη και ευημερία της περιοχής. Βασική μας επιδίωξη είναι η περιοχή να εξακολουθεί να ευημερεί ακόμα και μετά το πέρας της μεταλλευτικής δραστηριότητας. Για το σκοπό αυτό, επενδύουμε σε δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν τον τουρισμό, την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική και περιβαλλοντική μέριμνα.

Για εμάς, η υπεύθυνη μεταλλευτική δραστηριότητα δεν περιορίζεται μόνο στην ελαχιστοποίηση του αποτυπώματός μας. Σημαίνει ακόμα ευκαιρίες για τους ανθρώπους μας και τους γύρω μας, ανάδειξη του τόπου που μας φιλοξενεί και ένα στιβαρό κοινωνικό και οικονομικό οικοδόμημα που θα αντέχει και μετά το τέλος της δραστηριότητάς μας.

Δημιουργούμε αξία για την τοπική οικονομία

  • 1.600 εργαζόμενοι
  • 83% των εργαζομένων από τον Δήμο Αριστοτέλη
  • €130 εκ. σε τοπικούς εργολάβους και προμηθευτές
  • €20 εκ. σε πρωτοβουλίες & δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Εφαρμόζουμε ανοιχτή και διαφανή επικοινωνία

Διατηρούμε σταθερή επικοινωνία με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, ώστε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες τους. Εφαρμόζουμε έναν επίσημο μηχανισμό αναφορών για την αντιμετώπιση των αιτημάτων και ανησυχιών της τοπικής κοινωνίας, με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα.

Σε αυτό το πνεύμα, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες όπως το «Πλαίσιο Τοπικών Επενδύσεων και Χορηγιών»και το πρόγραμμα «Open Spirits», που προάγουν την ειλικρινή και ανοιχτή επικοινωνία με τους κατοίκους των περιοχών όπου δραστηριοποιούμαστε.

Επενδύουμε στη νέα γενιά και την επιχειρηματικότητα

Επενδύουμε στη νέα γενιά και συνεργαζόμαστε με την επιστημονική κοινότητα, προάγοντας την καινοτομία, την έρευνα και τη γνώση.

Υλοποιούμε εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες όπως:

  • Μαθήματα ρομποτικής (STEAM - Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) στο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικροί Επιστήμονες στο Δήμο Αριστοτέλη» για παιδιά και εφήβους από τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη.
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών και επιστημόνων στις εγκαταστάσεις μας.
  • Στήριξη του προγράμματος Roots, μια πρωτοβουλία του Χρηματιστηρίου Αθηνών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, με στόχο να ενισχύσει τις προοπτικές τους για προσέλκυση κεφαλαίων.

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Πληροφορίες

Δέχομαι