Κοντα στους φοιτητες

Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης

Συνεχίζοντας μια παράδοση ετών και μια σχέση με τους φοιτητές και τους τελειόφοιτους της περιοχής αλλά και των σχετικών με την μεταλλευτική δραστηριότητα ειδικοτήτων, στηρίζουμε σταθερά το πρόγραμμα θερινής απασχόλησης. Με στόχο τον ουσιαστικό επαγγελματικό προσανατολισμό, την επαρκή ενημέρωση αλλά και την εξοικείωση των νέων ανθρώπων και των νέων επιστημόνων με τη μεταλλευτική και τις σχετικές με αυτήν επιστήμες.

Το καλοκαίρι του 2015 περισσότεροι από 300 φοιτητές του Δήμου Αριστοτέλη, έκαναν αίτηση και απασχολήθηκαν στα εργοτάξια των Μεταλλείων Κασσάνδρας, ανάλογα με το αντικείμενο των σπουδών τους.

Πέραν της εξοικείωσης τους με ένα υψηλών απαιτήσεων ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν στο αντικείμενό τους, να μυηθούν στη μεταλλευτική και στην πράξη όλων των σχετικών κλάδων και επιστημών.

Παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να περιηγηθούν σε όλα τα έργα και τις εγκαταστάσεις και να μάθουν από πρώτο χέρι, πως θα εφαρμοστεί στην πράξη το επενδυτικό σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός, ένα από τα πιο σημαντικά επιστημονικά projects στην Ευρώπη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης για φοιτητές στα Μεταλλεία ΚασσάνδραςΦοιτητές και εργαζόμενοι στα Μεταλλεία ΚασσάνδραςΦοιτητές γεωλογίας σε επαφή με το μετάλλευμαΜεταλλεία Κασσάνδρας: Κοντά στους φοιτητές των σχετικών με την μεταλλευτική ειδικοτήτωνΦοιτητές εν ώρα εργασίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Θερινής Απασχόλησης στα Μεταλλεία ΚασσάνδραςΟι φοιτητές του Προγράμματος Θερινής Απασχόλησης στα έργα της Ελληνικός Χρυσός: Σκουριές, Ολυμπιάδα και ΣτρατώνιΙούλιος 2014: Φοιτητές στο εργοστάσιο εμπλουτισμού ΟλυμπιάδαςΘερινή Απασχόλησης στα Μεταλλεία Κασσάνδρας Φοιτητές που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης σε επαφή με την μεταλλευτικήΙούλιος 2014: Φοιτητές που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης στα έργα της Ελληνικός ΧρυσόςΣκουριές: Οι φοιτητές μυούνται στην μεταλλευτικήΦοιτητές στα Μεταλλεία Κασσάνδρας

VIDEO

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε ειδήσεις και το περιοδικό μας «Μεταλλευτικά Νέα»!

facebook  facebook  facebook  facebook  facebook 

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Πληροφορίες

Δέχομαι