ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ

Πρόγραμμα Ανοιχτών Θυρών για κατοίκους, φοιτητές και μαθητές

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανοιχτών Θυρών στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής αλλά και πολίτες από ολόκληρη την Ελλάδα, επισκέπτονται τους τελευταίους μήνες τα έργα μας στις Σκουριές την Ολυμπιάδα και το Στρατώνι. Βλέπουν με τα ίδια τους μάτια τα έργα και την εξέλιξή τους, ενημερώνονται για τον σχεδιασμό και την πραγματική παρέμβαση στο περιβάλλον, γνωρίζουν τους εργαζόμενους και μυούνται στη σύγχρονη μεταλλευτική.

Παράλληλα φοιτητές από όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια επισκέπτονται τα μεταλλεία και έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το επιστημονικό δυναμικό των Μεταλλείων Κασσάνδρας, για το έργο, την φιλοσοφία μας, τον επιστημονικό μας σχεδιασμό αλλά και την εξέλιξη στην μεταλλευτική επιστήμη και βιομηχανία.

Η πρωτοβουλία αυτή των Ανοιχτών Θυρών συνεχίζεται, με στόχο όλοι όσοι ενδιαφέρονται, να έχουν τη δυνατότητα να δουν, να μάθουν, να ρωτήσουν και να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη εικόνα, αναφορικά με το έργο μας και την δραστηριότητά μας.

Εάν αντιπροσωπεύετε κάποιον Σύλλογο, Φορέα ή Ομάδα Κατοίκων άνω των 30 ατόμων, μπορείτε να κάνετε αίτηση με E-mail. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να συμπληρώσετε την φόρμα εισαγωγής στοιχείων που υπάρχει ακόλουθα και εμείς θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για τη δρομολόγηση της διοργάνωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Στην ηλεκτρονική  διεύθυνση (Email) : Press [at] gr.eldoradogold.com

Συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα εισαγωγής:

Ονοματεπώνυμο *

Invalid Input


Invalid Input
Επωνυμία *

Invalid Input
Αριθμός ατόμων *

Invalid Input
E-mail *

Invalid Input

  

Περιοχή *

Invalid Input
Επιλογή χρονικής περιόδου από: *

Invalid Input
μέχρι: *

Invalid Input
Τηλέφωνο επικοινωνίας *

Invalid Input
*

  Ανανέωση
Invalid Input

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόγραμμα Ανοιχτών Θυρών στα Μεταλλεία Κασσάνδρας: Επίσκεψη κατοίκων στις ΣκουριέςΠρόγραμμα Ανοιχτών Θυρών στα Μεταλλεία Κασσάνδρας: Ανοιχτές θύρες στα σύγχρονα μεταλλείαΠρόγραμμα Ανοιχτών Θυρών στα Μεταλλεία Κασσάνδρας: Ξενάγηση στο εργοστάσιο εμπλουτισμού της ΟλυμπιάδαςΠρόγραμμα Ανοιχτών Θυρών στην πράξηΠρόγραμμα Ανοιχτών Θυρών στα Μεταλλεία Κασσάνδρας: Μέσα σε μια σύγχρονη στοάΠρόγραμμα Ανοιχτών Θυρών για όλους: κατοίκους, μαθητές, φοιτητέςΠρόγραμμα Ανοιχτών Θυρών στα έργα της Ελληνικός Χρυσός: Σκουριές, Ολυμπιάδα και ΣτρατώνιΠρόγραμμα Ανοιχτών Θυρών στα έργα της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές, την Ολυμπιάδα και το ΣτρατώνιΑνοιχτές Θύρες στην πράξη στο εργοστάσιο εμπλουτισμού της ΟλυμπιάδαςΠρόγραμμα Ανοιχτών Θυρών στην πράξη Φοιτητές στα Μεταλλεία Κασσάνδρας στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανοιχτών Θυρών

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε ειδήσεις και το περιοδικό μας «Μεταλλευτικά Νέα»!

facebook  facebook  facebook  facebook  facebook 

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Πληροφορίες

Δέχομαι