ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Penny Apostolou

Penny Apostolou

Πολλαπλές διακρίσεις για την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής FIRST Global - ΔΕΗ Team Greece στην Ολυμπιάδα που διεξήχθη στις 7-10 Οκτωβρίου 2023 στη Σιγκαπούρη. Η φετινή θεματική “Hydrogen Horizons” ήταν αφιερωμένη στο ρόλο του υδρογόνου για το μέλλον του πλανήτη μέσα από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Με υπερηφάνεια, Ελληνικός Χρυσός και Eldorado Gold στεκόμαστε πρωτοπόροι στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόλου της γυναίκας στον μεταλλευτικό κλάδο, αναγνωρίζοντας το μοναδικό σθένος και τις ικανότητες των γυναικών της Βιομηχανίας. 

Η Ελληνικός Χρυσός, ως ενεργός εταιρικός πολίτης της τοπικής κοινωνίας της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, συμβάλει διαχρονικά με δράσεις και έργα κοινωνικού χαρακτήρα στην πρόοδο και ευημερία της ευρύτερης περιοχής. 

Μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που υλοποιούμε στον τομέα της εκπαίδευσης, από την ανακαίνιση των σχολικών υποδομών και τη δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού μέχρι το καινοτόμο πρόγραμμα ρομποτικής και STEM που συνεχίζουμε με την Eduact για 6η χρονιά, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον των νέων του Δήμου Αριστοτέλη. Υπάρχουν όμως δράσεις που μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους, όπως η πλήρης τριετής υποτροφία στο Κολλέγιο Ανατόλια που προσφέραμε και κέρδισε επάξια η Αθηνά Ξύστρου, η αριστούχα μαθήτρια από την Αρναία.

Σελίδα 1 από 11

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc