ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

Η ετήσια Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας αποτελεί πρωτίστως ένα εργαλείο βιώσιμης ανάπτυξης αλλά και συνεχούς επικοινωνίας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Σε αυτό το πλαίσιο, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δημοσιεύουμε τον απολογισμό της λειτουργικής, οικονομικής, περιβαλλοντικής και κοινωνικής επίδοσης της Ελληνικός Χρυσός, σε όλες της μονάδες λειτουργίας της, κατά το περασμένο έτος. 

Οι στρατηγικοί πυλώνες που στηρίζουν τη στρατηγική της εταιρικής μας υπευθυνότητας είναι: α) η προστασία του περιβάλλοντος, β) η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και γ) το έμπρακτο ενδιαφέρον για τους εργαζομένους μας.

Η δέσμευσή μας για εταιρικά υπεύθυνες πρακτικές, συνεχίζει να φέρνει μετρήσιμα και χειροπιαστά αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα αυτά καταγράφονται  με απόλυτη διαφάνεια στην Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας 2015, η οποία περιλαμβάνει την πλήρη αποτύπωση όλων των παραμέτρων της δραστηριότητάς μας, από την εξέλιξη των έργων μας, την περιβαλλοντική μας πολιτική και την ωφέλεια που διασφαλίζουμε στην εθνική και την τοπική οικονομία και ανάπτυξη.

Ελληνικός Χρυσός - Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2015

Διαβάστε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2015 εδώ (Διαθέσιμη και για download κάνοντας κλικ εδώ)

Κατεβάστε επίσης τις Εκθέσεις 2014 και 2013

Eldorado Gold - Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2015

Η Eldorado Gold Corporation δημοσίευσε τον απολογισμό εταιρικής υπευθυνότητας για το έτος 2015 στα ελληνικά. Είναι διαθέσιμη για download κάνοντας κλικ εδώ.

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε ειδήσεις και το περιοδικό μας «Μεταλλευτικά Νέα»!

facebook  facebook  facebook  facebook  facebook 

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Πληροφορίες

Δέχομαι