ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Διαδικασία υποβολής αναφορών της Ελληνικός Χρυσός
Η Ελληνικός Χρυσός διαχειρίζεται, ερευνά και απαντά επί οποιουδήποτε σοβαρού ζητήματος ανακύπτει μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών και της δραστηριότητας της στην ΒΑ Χαλκιδική.

Τι θεωρείται «αναφορά»;

Αναφορά είναι ουσιαστικά μια επίσημη καταγγελία για κάτι που θεωρείτε ότι είναι λάθος ή άδικο και προκαλείται από την Ελληνικός Χρυσός. Με την υποβολή αναφοράς, μπορείτε να εκφράσετε την ανησυχία ή τη δυσαρέσκειά σας η να δηλώσετε κάποιο συμβάν.

Αν θεωρείτε ότι η  Ελληνικός Χρυσός είναι η αρμόδιος για τη διαχείριση του δικού σας ζητήματος, ή αν η εταιρεία αντιμετωπίζει εσάς (ή κάποιο άλλο πρόσωπο) με τρόπο που μπορεί να θεωρηθεί αθέμιτος ή άδικος, παρακαλούμε να το αναφέρετε άμεσα.

Τι είναι η «Διαδικασία Υποβολής Αναφορών»;

Ο σεβασμός στη μεταλλευτική ιστορία της περιοχής και η οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται η Ελληνικός Χρυσός αποτελεί προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα της εταιρείας. Η Ελληνικός Χρυσός έχει δεσμευτεί στην διεξαγωγή ανοιχτού διαλόγου και την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης και διαφάνειας με την τοπική κοινωνία.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία μας έχει θέσει σε λειτουργία τη «Διαδικασία Υποβολής Αναφορών», προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανησυχίες, τις   επιφυλάξεις και τις εκφράσεις ανησυχίας από τους ανθρώπους που πιθανόν να επηρεαστούν από τη δραστηριότητα της εταιρείας στη ΒΑ Χαλκιδική.

Η Διαδικασία Υποβολής Αναφορών δίνει τη δυνατότητα στην Ελληνικός Χρυσός να ανταποκρίνεται σε όλες τις σχετικές αναφορές και να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παράσχει την βέλτιστη αμοιβαία αποδεκτή ενδεδειγμένη λύση, σε εύλογο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, εάν η προτεινόμενη λύση από την Ελληνικός Χρυσός δεν σας ικανοποιήσει μπορείτε να αναζητήσετε την διευθέτηση της υπόθεσης σας από ανεξάρτητο μηχανισμό συμπεριλαμβανομένων και των σχετικών δικαστικών οδών.

Πώς λειτουργεί  η «Διαδικασία Υποβολής Αναφορών»;

Οποιοσδήποτε πολίτης, εργαζόμενος, εργολάβος ή άλλο ενδιαφερόμενο μέρος  μπορεί να υποβάλει απευθείας μία αναφορά στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός. Η διαδικασία που εφαρμόζεται έχει ως εξής:

 • Αφού η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός λάβει την αναφορά, επιβεβαιώνει εγγράφως τη λήψη της εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών και απαντά εντός τριάντα έως εξήντα ημερολογιακών ημερών ανάλογα με τη σοβαρότητα και την πολυπλοκότητα της υπόθεσης.
 • Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός διερευνά την αναφορά συλλέγοντας όλα τα στοιχεία του συμβάντος και εξετάζοντας την αιτία που το προκάλεσε.
 • Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός αποκρίνεται εγγράφως στον αναφέροντα αποβλέποντας στην εξεύρεση και τέλος στη συμφωνία αμοιβαία αποδεκτών λύσεων μεταξύ των εμπλεκομένων μερών και προτείνει τις κατάλληλες κατά περίπτωση λύσεις βασιζόμενη σε στοιχεία και αποδείξεις.
  Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός παρακολουθεί με συνέπεια την εκτέλεση των ενεργειών που έχουν συμφωνηθεί για τη λύση και θα αξιολογεί την αποτελεσματικότητά τους.

Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τον προτεινόμενο τρόπο επίλυσης μπορείτε να καλέσετε έναν ανεξάρτητο μεσολαβητή, προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.
Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός θα χειριστεί όλες τις λεπτομέρειες της αναφοράς σας με απόλυτη εμπιστευτικότητα εκτός από τις περιπτώσεις που η διαδικασία διερεύνησης θα απαιτήσει την κοινοποίηση τους σε άλλα μέρη εντός της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός.

Μία φορά το χρόνο ξεκινώντας από το έτος 2018, η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός θα δημοσιεύει μια συνοπτική έκθεση των αναφορών στον ιστότοπο της για να ενημερώνει το κοινό σχετικά με σημαντικούς τομείς ανησυχίας. Βεβαίως, δεν θα αναφερθούν τα ονόματα των αιτούντων και δεν θα κοινοποιηθούν οποιαδήποτε  προσωπικά στοιχεία ή δεδομένα.

Πώς μπορείτε να υποβάλετε μία αναφορά;

Παρακαλούμε επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να υποβάλετε μία αναφορά.

Ιστότοπος της Ελληνικός Χρυσός: Κατεβάστε το Έντυπο Κατάθεσης Αναφορών, συμπληρώστε το και ανεβάστε το στο τμήμα που περιγράφεται παρακάτω.

Υποβολή αρχείου αναφοράς
 1. E-mail
  Invalid Input
  Email του Υποβάλλοντος την Αναφορά
 2. Υποβολή αρχείου αναφοράς(*)
  Invalid Input
  Παρακαλώ υποβάλετε τη φόρμα αναφοράς (Μέγεθος αρχείου έως 5MB)
 3. Υποβάλετε υποστηρικτικά αρχεία
  Invalid Input
  Παρακαλώ υποβάλετε όλα τα αρχεία που υποστηρίζουν την αναφορά σας
 4. (*)

    RefreshInvalid Input
 5.   

Email: Κατεβάστε το Έντυπο Κατάθεσης Αναφορών, συμπληρώστε το και στείλτε το στο αρμόδιο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αναφορών της Ελληνικός Χρυσός

Ταχυδρομείο: Σε κάθε ΕΛΤΑ θα υπάρχει το  Έντυπο Κατάθεσης Αναφορών σε κλειστό φάκελο προπληρωμένου τέλους. Συμπληρώστε το και στείλτε το στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός

Επιθυμείτε να επικαιροποιήσετε την αναφορά σας;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας αποστείλετε επιπρόσθετα στοιχεία, μπορείτε εύκολα να επικαιροποιήσετε την αναφορά ακολουθώντας τις οδηγίες παρακάτω.

Update Grievance
 1. E-mail(*)
  Invalid Input
  Παρακαλώ συμπληρώστε το σωστό email
 2. Αριθμός Αναφοράς(*)
  Invalid Input
  Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον αριθμό αναφοράς, που λάβατε όταν υποβάλλατε την αναφορά στην Ελληνικός Χρυσός
 3. Υποβολή αρχείου(*)
  Invalid Input
  Παρακαλώ υποβάλετε το αρχείο που θέλετε να προσθέσετε στην αναφορά παραπόνων σας. (Μέγεθος αρχείου έως 5MB)
 4. (*)

    RefreshInvalid Input
 5.   

Τοπικές επαφές:

Κεντρικά γραφεία Στρατωνίου
Ελληνικός Χρυσός, Στρατώνι Χαλκιδικής 63082
Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταχυδρομική διεύθυνση: Ελληνικός Χρυσός, Στρατώνι, Χαλκιδική, 63082, Ελλάδα
Φαξ: +30 2376025000

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε ειδήσεις και το περιοδικό μας «Μεταλλευτικά Νέα»!

facebook  facebook  facebook  facebook  facebook 

hg footer logo

eldoradogold logo  tgm  sme  wgc  wgc

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Πληροφορίες

Δέχομαι